Nyoprettet hold i Raklev ved Kalundborg

Nydanser i ”Vild med dans” eller i ”Seniordans”. Er der forskel? Ja det er der jo nok, og som senior skal man formentlig vælge det sidste, og det gjorde jeg.

Et indlæg i vores sogneblad fik mig til at tænke, at det måtte jeg prøve. Så jeg tog mod til mig, og mødte op i ”danseskoene”. Jeg blev ikke skuffet.

Jeg blev mødt at en gruppe glade mennesker, der tog godt imod mig. Stemningen var god, alle glædede sig til at komme i gang.

Vores instruktør – Helle Milan Nielsen – fik os samlet i en kreds og gjorde os så opmærksom på, at dansen skulle foregå på vore præmisser, dvs. at vi skulle danse det, vore kroppe/ben kunne magte. Først viste Helle os trinene. Vi fulgte med og så satte musikken i gang. Det var dejligt…. Jeg tror vi alle nyder at bevæge os til musikken. Det gør vi så i en times tid, hvor vi både danser kædedans, kvadrilledans og pardans – her mangler vi dog nogle herrer.

Pulsen og humøret er kommet op og vi slutter af med at danse i kreds og synge en lille ”farvelsang”.

Herefter slutter vi af med en lille hyggestund med en kop kaffe/the m.m.

Som det formentlig også fremgår af ovenstående, er jeg virkelig glad for at være med til seniordans. Jeg ser frem til og glæder mig til næste dansetime.

Margit Gjeding