Alternativ danseaften i Sunds

Som så meget andet måtte vi desværre også aflyse hele vores forårs og sommerprogram i Region Ringkøbing, dvs. også sommerens tirsdagsdanse.

Men da det blev muligt at samles et højere antal med behørig afstand, syntes Ingrid og Jens Brahms, at det var tid til at mødes igen og inviterede lokale dansere fra Sunds, Herning og Hammerum og danselederne i regionen til en alternativ danseaften tirsdag den 14. juli i Sunds Forsamlingshus.

Det summede af gensynsglæde efterhånden som danserne og danselederne dukkede op og hilste på hinanden på forskellig Corona vis.

Ingrid ønskede alle velkommen og glædede sig over at se så mange dansere efter en træls Corona tid. Den alternative dans var uden håndfatning og med behørig afstand, så de 60 humørfyldte dansere, der var mødt op, fyldte hallen godt ud enten i rundkreds eller på rækker og dansede glade til Ingrids flotte danseprogram med 20 danse til dejlig musik. Efter de første 10 danse var der kaffepause til medbragt kaffe og brød ved borde fint pyntede med buketter og dækket op med god afstand til hinanden. Efter at vi havde fået snakket en masse og sunget nogle sange fra omdelt sangblad fik formand for Region Ringkøbing, Inger Mortensen ordet og takkede for det fine initiativ og den dejlige aften og fortalte om de kommende planlagte arrangementer i regionen herunder, at der afholdes kombineret generalforsamling og efterårsstævne den 11. oktober i Skave og gjorde opmærksom på at man altid kan holde sig orienteret på regionens hjemmeside www.ringdans.dk

Herefter igen dans, der sluttede med ønsket om, at vi kan danse normal seniordans i den nye sæson, som forhåbentlig kan starte i september.

Tak for en fin aften med dejligt gensyn!

Ida Machmüller