Dansefestival på hotel Viking Star Kemer, Tyrkiet

Dette arrangement var lige så nyt og anderledes for vore 2 danseledere som for os. Der var 113 dansere på Hotellet fra Norge, Danmark, Sverige og Finland til forskellige sorter af dans. Der var Tango, Salsa, Kiszumba, Swing, Seniordans, Rounddans, og ikke at forglemme Mavedans.

Det var lederen fra Norge der fra dag til dag bestemte programmet, som blev skrevet på en opslagstavle. Danserne kunne så selv bestemme hvad de havde lyst til, det var helt frit, og man kunne også bare gå til stranden eller på shopping mv. (vejret var bare perfekt).

Vi var 18 danske seniordansere, som alle synes det var sjovt at danse sammen med nordmændene, og vi vidste aldrig på forhånd hvem der underviste, eller om det var på dansk eller norsk.

Vi havde en opvisning allerede første dag på Hotellet, og senere på ugen var alle 113 dansere på gågaden i Kemer i en lang række til

stor fornøjelse for forretningsfolk og tilfældige forbipasserende. Senere gav hver gruppe en smagsprøve på torvet af deres dans. Der var ”all incl.” på hotellet hele ugen så både mad og drikke var der rigeligt af.

Der var rent og pænt alle vegne, og foruden poolen var der spa, massage og frisør, så man rigtig kunne blive forkælet.
På hotellet var der ”Show aften” et par gange, og der blev tilbudt 3 ture. En bytur, en bådtur og en bjergtur, igen var det helt frivilligt at deltage, den første var gratis de 2 andre kostede et beløb.

Lørdag stod der pludselig på tavlen at der var fridag hele søndagen, så vi var nogle stykker der slog os sammen til en længere bustur sydpå, andre nød poolen, badede i Middelhavet eller hyggede sig sammen.

Aftenen før vi skulle rejse, kom ejeren af hotellet og talte med os. Som han sagde, var dette jo første gang og ligesom en slags prøve. Han vidste allerede nu flere ting der skulle gøres anderledes næste år, og ønskede os god rejse hjem. 

En stor tak til Margit og Gerda for det store arbejde de har haft med at få det hele til at fungere.

Så alt i alt var det en meget afslappende uge. At vi så var 2 der måtte blive en ekstra dag i Istanbul grundet overbooking af flyet var jo en helt anden sag, men vi fik alt godtgjort af flyselskabet. 

Bodil Andersen