Et travlt efterår venter!

Et travlt efterår venter!

Der er mange aktiviteter, som vi skal have indhentet, nu hvor epidemien klinger ud: familiebegivenheder, fester og fødselsdage. Men jeg håber, at vi også inden for seniordansen får travlt med diverse arrangementer, generalforsamlinger og almindelige dansedage.

Dette nummer af Danseretningen udsendes også til alle de medlemmer, som havde betalt kontingent for 2020, men som ikke har betalt for 2021. Så håber vi, at rigtig mange vil betale for 2022, som det fremgår af dette blad. Danselederne bedes medvirke hertil!

I bladet kan du læse beretningen samt referatet fra generalforsamlingen, den 16. juli. Efterfølgende har bestyrelsen konstitueret sig. Her skete det, at Erling Møller Kristensen ønskede at trække sig som kasserer. Dette accepterede bestyrelsen. Som ny kasserer blev Tove Malberg valgt. Tak til Erling for mange års solidt arbejde. Erling fortsætter i bestyrelsen som almindeligt medlem.

I juni havde vi Dansestævne på Pejsegården i Brædstrup. Det var kun for medlemmer. Stævnet blev en rigtig god oplevelse for de 80 deltagere, så Landsforeningens bestyrelse har besluttet at gentage arrangementet i 2022.

Når dette nummer af Danseretningen udkommer, håber jeg, at en DVD med dansene fra CD 20 er klar til salg. Den har været savnet. Men restriktionerne i anledning af COVID 19 spændte ben for indspilningen.

Højskolernes kurser med seniordans er alle overstået med stor glæde og tilfredshed blandt deltagerne. Jeg deltog – for anden gang – på højskole i år og kan tilslutte mig de positive reaktioner. Højskolerne er en rigtig god måde at skaffe nye dansere på.

Min kone Annette og jeg var i juli på en spændende ferie på Færøerne. Hjemmefra havde vi sagt til hinanden, at vi ville prøve at introducere seniordansen på øerne. Vi kom i kontakt med en danseforening i Tórshavn og var til møde i deres dejlige dansehus. Her udøver de mange danseformer. Men seniordans kendte de ikke. 8 lokale danseledere og bestyrelsesmedlemmer fik både set og prøvet seniordansen. De kunne lide det, og nu prøver vi at holde kontakten varm.

Jeg håber, at mange danske dansere og- så vil finde – og genfinde – varmen og glæden ved seniordansen!

Bo Røyen, landsformand