Hjertesuk fra en begejstret danser!

Hjertesuk fra en begejstret danser!

Landsforeningen Dansk Senior Dans har eksisteret i over 30 år, helt nøjagtig 35.

Medlemstallet var i sin tid oppe på 4000, desværre er det gået ned ad bakke de senere år, vi er faktisk under det halve i dag, under Corona er der forsvundet 800 medlemmer, sikkert fordi vi ikke har danset, og derfor glemt, at betale kontingentet til Landsforeningen, derved har man så heller ikke fået det sidste blad, Danseretningen.

Jeg, en inkarneret danser er meget taknemlig til jer, der stadig støtter foreningen, for uden medlemmer kan man ikke drive forening.

Jeg hører somme tider folk sige:
Hvad får vi for de 160,- kr. det koster pr. år (kr. 13,- pr. måned)?
Jeg har lyst til at remse op, hvad jeg synes, jeg har ud af at være medlem:

  1. En sød danseleder, som sørger for, at vi hver uge kan komme hen og have det dejligt i fællesskab med andre dansere. Landsforeningen Dansk Senior Dans har uddannet hende.
  2. Vi har noget virkelig godt musik, som Landsforeningen Dansk Seniordans udgiver med beskrivelser til dansene, jeg ved det er dyrt, men hvor er det godt.
  3. Landsforeningen Dansk Senior Dans udgiver 3 blade om året ”Danseretningen” så vi kan følge med i, og måske deltage i arrangementer/aktiviteter, som foregår både i ens egen region, men også andre steder i landet. En hjemmeside er der også.

Jeg synes jeg får meget for de 160,- kr. og ja, jeg betaler også for at gå til dans, danselederen skal naturligvis ikke gøre det gratis, hun har udgifter, når hun skal køre til dansestedet, når hun skal købe musik, når hun måske skal anskaffe apparat til at afspille musikken på, og når der kommer nye danse, skal hun også på kursus.

Jeg ved alt bliver gjort så billigt det lader sig gøre, men uden penge (medlemmer) går jo intet.

Sluttelig vil jeg gerne rose vores Landsforening, I gør et stort stykke frivilligt arbejde, I må love I kæmper videre, denne aktivitet ”Seniordans” må aldrig holde op, det er den bedste aktivitet, der er opfundet til os i den tredje alder.