Kære Seniordansere

Hvorfor sidde og skrive om sit liv? En rigtig god ven sagde til mig: Nu har du desværre en kone på plejehjem med en kedelig sygdom. For at du selv kan komme ovenpå igen, så begynd at skrive om jeres mange oplevelser I har haft sammen.

Som sagt tog jeg opfordringen op og det er efterhånden blevet til mange sider. En enkelt side vil jeg godt dele med jer seniordansere.

SENIORDANS?

Hvad er seniordans? Har aldrig hørt om det indtil jeg en lørdag i Nykøbing kommer forbi en gruppe der danser et eller andet til noget dejligt musik. Kom og dans med, nej tak det er ikke for mig. Et eller andet sker dog så hjem og på internet. Finder deres hjemmeside og tager kontakt til landsforeningen i Hammel. Såfremt du er interesseret i at prøve, starter en ny sæson i Væggerløse forsamlingshus og vi sender besked til danselederen om, at du godt vil komme og prøve.

Tirsdag den 18.09.2018 kl. 13.00 Væggerløse forsamlingshus. Hvad har jeg indladt mig på ?
Husker det som var det i går, 18 damer og så starter musikken. Efter to timer, du må godt fortsætte torsdag i Nykøbing.

Tager mod til mig og efter yderligere to timer i Nykøbing. Det skal jeg bare lære!

Mange timers dans med en gruppe skønne damer og kun et par enkelte afbud i den forløbne sæson, som nu er slut, blev det til. To gange til Sakskøbing og en gang til Viggården og danse har været med til at gøre det til en opløftende og uforglemmelig periode i mit liv.

Dansen og musikken er livsbekræftende, man kan kun blive i godt humør. En motionsform, der styrker både hjerte og hjerne, alle kan være med uanset evt. handicap. Kommer tit til dans med ordene: Endelig torsdag igen, det siger vel alt.

Ser allerede frem til en ny sæson skal starte. arbejdet med etablering af vores nye forening har ligeledes været en positiv oplevelse, føler jeg er kommet med i et dejligt socialt fællesskab.

Så kære seniordansere og danseledere tusind tak for modtagelsen og mange dejlige danse, glæder mig til vi ses igen, I har om noget givet mig mod på livet i en svær tid. Hvis jeg kunne synge en sang for jer ville det være:

You Raise Me Up !

Harry (nu næsten seniordanser, hurra)