Lisbeth fra Randers

Startede med at danse i 1982 og hun danser stadig

Lisbeth startede med seniordans, mens hun arbejdede som beskæftigelsesvejleder på Dagcenter Skagen.

Hos Aase Henningsen og Solveig Christiansen blev hun uddannet som danseleder – i 1988 med kursus I og i 1991 kursus II. Lisbeth underviste i kørestolsdans – og måtte selv sætte sig i kørestolen i en hel uge – for at få fornemmelsen af, hvad det vil sige at være kørestolsbruger.

Da kørestolsdanserne efterhånden k fordårligt helbred, fortsatte Lisbeth med seniordans.
Den gang var musikken optaget på kassettebånd, og det var et stort arbejde at spole frem og tilbage for at finde den rigtige musik.

Lisbeth stoppede som danseleder i 1997, hvorefter hun de følgende 3 år arbejdede med demente.

I år 2000 stoppede Lisbeth sit arbejdsliv for at følge sin mand, hvor end i verden han boede. Først 5 år på Cypern. Lisbeth var i Danmark medlem af Soroptimisterne, som er en international klub, der samler penge ind til humanitære formål. Soroptimisternes fokusområder er bl.a. International tolerance og forståelse. Men det kneb det med på Cypern, hvor de lokale Soroptimister ikke ville godkende Lisbeth som medlem, fordi hun ikke kunne tale græsk.

Det gik bedre, da Lisbeth i 2005 flyttede med sin maskinchef til Hamborg. Her blev hun taget godt imod af Soroptimisterne, og på hjemmefronten agerede Lisbeth Hausfrau, og sørgede bl.a. for, at holde maskinchefen ”pletfri”.

Da Lisbeth blev alene vendte hun tilbage til Danmark, og fordi hun havde en søn i Randers, blev det der, hun bosatte sig. Snart så Lisbeth en notits i avisen om seniordans,og fik igen lyst til at danse.

Siden 2012 har Lisbeth danset hos Maja i Fritidscentret i Randers, og trods en periode med svær sygdom holdt Lisbeth ved seniordansen – og helbredet går heldigvis fremad.

Lisbeth deltager med stor glæde i seniordansens mange arrangementer.

Seniordans Randers