Seniordansere på tur til Tyrol

Så har seniordanserne været på en dejlig 8-dages tur til Tyrol.

Efter en laaaaang køretur gennem det charmerende og betagende Tyrol nåede vi til byen Westendorf hvor vi boede på et charmerende gammelt Tyrolerhotel.

Vi oplevede så meget på denne tur at alle burde opleve dette.
Vi kører forbi Innsbruck op over Europabroen. Vi nyder den fantastiske udsigt fra broen, som er næsten 200 meter høj. Videre op over Brennerpasset og ned til den charmerende by Vipiteno, hvor vi var på indkøb.

Senere forbi Mittersil og frem til Krimmler vandfaldene som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 meter, jo vi oplevede meget.

Ord og billeder kan ikke beskrive turen op af de små bjergveje til Lärchwandschägaufzug, hvor en stor elevator, med plads til 185 personer, tog os op af bjergsiden 800 meter. Herefter i små busser op til de store inddæmmede søer, vi er i mere end 2000 meters højde. Det var så smukt alt det vi oplevede.

Også vores hyggelige Tyroler-Hotel, med alle de smukke blomster, bjergsiderne med alle de små hytter, det er en oplevelse i 26 graders varme.

På denne tur blev vi rystet godt sammen, hvor vi om aftenen hyggede os med et godt glas vin, jo der var fest og glade dage. Vores 2 danseleder Gitte og Solveig skal have en stor tak for denne tur, og vi tager gerne med igen.

Med venlig hilsen Inger Mortensen, Region Ringkøbing