Himmerlands jubifest

Himmerlands jubifest

Endelig – langt om længe – så lykkedes det at afholde Region Himmerlands 25års jubilæum.
Jubilæet skulle have været markeret 5. januar 2022 på Kimbrer Kroen i Aars – alt var klappet og klart til festen, som så desværre pga. Corona blev udsat til 20. april 2022. Tilslutningen var efter omstændighederne god, synes vi. Der kom 47 til en 3-retters buffet, og maden var virkelig lækker.

Efter forretten holdt regionens formand, Rosa Skriver, festtalen. Rosa tog os hele vejen igen- nem de 25 år, hvilket hun også var den rette til, da hun selv gennem alle årene har fungeret som formand – en ildsjæl for seniordansen. Men hun er ikke ene om at brænde for dansen. Der var blevet inviteret 5 ildsjæle, hvoraf 3 tog imod invitationen og deltog i festen. Andre kunne ikke bl.a. pga. sygdom. Rosa overrakte en buket til de 3 fremmødte, som var: Aase Henningsen, Brønderslev, Lis Madsen, Hirtshals og Solveig Christiansen, Hobro. Foreningens næstformand, Lissy Vad, overrakte Rosa en sammenplantning i et glas, der var dekoreret med seniordansens logo indgraveret. Ligeledes var der indgraveret “25 års formands-jubilæum”. Så snart der blev ro på – ja, så dukkede der en uventet gæst op – Elvis Presley. En overraskelse af de store, og vi kunne virkelig synge med på de dejlige, gamle sange. Da han havde været rundt hos næsten alle damerne og sunget på knæ, begyndte sulten igen at indfinde sig. Vi kunne herefter fortsætte med den varme del af buffeten.

Entertaineren Flemming Gammelholm indtog scenen (igen) og gav en herlig omgang fællessang. Og det blev gjort endnu mere festligere ved, at han havde sin kæreste Maiken Post med. Hun gav da også villigt et nummer. Pengene hertil havde vi søgt Sparekassen Danmark om og fået bevilget. Tak for det. Nu trængte vi bestemt også til at få gang i benene, og der blev instrueret på skift af Solveig Christiansen, Jonna Carøe og Rosa Skriver. Da klokken nærmede sig 16.15, skulle vi have en længe savnet kop kaffe med dessert i form at lækker lagkage.

En dejlig jubilæumsfest ligger bag os. Tak til alle, der støttede op om festlighederne med jeres gode humør.

Anna Marie Kaufmann