Landbestyrelsen har gjort det igen!

Landbestyrelsen har gjort det igen!

Atter et inspirerende og vellykket arrangement, denne gang 3 skønne solskinsdage i maj på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Det var første gang jeg var med, så jeg synes vi var mange dansere, dejligt mange – men jeg kunne jo forstå at de, der har danset i mange år, har oplevet at mange flere deltog.

Der var 3 danseledere på banen i den store sal, Margit, Eva og Solveig som ledte os igennem et bredt udvalg af danse. Nogen af dansene kendte jeg og de fleste var nye, inspirerende danse. 68 forskellige danse blev det til – og mit pulsur fortalte mig at jeg har danset i alt 15 km. Jo, jeg sov godt, da jeg atter var hjemme!

– Men indkvarteringen og opholdet på Hotel Pejsegården er absolut helt fin.

Om tirsdagen var der arrangeret en tur til et “falkonershow” – det var godt nok også en god oplevelse. De af os, der havde lyst, blev inviteret “op på scenen”, fik en læderhandske på og så ellers en rovfugl på armen. Og mange facts om jagt med rovfugle i Danmark blev serveret på en underholdende måde. Tak for dén oplevelse, også.

Anne Vinter, Næstved Seniordanser